Selma van der Heiden 

De basis van mijn coaching en trainingen maakt dat je weer lichter en krachtiger voorwaarts kunt gaan. Zo breng ik vastgelopen managers en medewerkers weer in beweging naar het optimaal benutten van de eigen talenten en kwaliteiten. Zo is er meer-waarde voor jezelf, elkaar, de organisatie en de klant.WAT IK DOE

Hoe zorg je voor meer teamcohesie & uitwisseling in je organisatie? Hoe krijg je mensen mee? Ik begeleid teams door taal voor feedback uitwisseling en inzicht in de eigen team krachten en zwaktes te geven. Er ontstaat meer implementatie-kracht door de organisatie-strategie in te brengen en de ‘hoe' vragen per team te laten uitwerken. Zo tap je goed in op je innovatiekracht en collectieve intelligentie en krijg je mensen mee in je strategische koers.

OVER MIJ
Met meer dan 15 jaar HR Businesspartner en ruim 10 jaar coach ervaring ben ik zeer vertrouwd geraakt met organisatie dynamieken en gedoe in samenwerking. Je kunt gedoe met jezelf, in relaties met anderen, en in teams en organisaties oplossen. Gelukkig maar!

Opleidingen waarmee ik mij heb verrijkt: HBO P&A aangevuld met Bedrijfskunde aan Nyenrode, Bezielingscoach, gecertificeerd Management Drives & Spiral Dynamics Coach & Trainer, Familieopstellingen & Systemisch werk.

WAAR STAP IK GRAAG MIJN BED VOOR UIT?

Soms kom je op een punt in je bestaan dat de overtuigingen en patronen waarop je het oude hebt gebouwd, je in het nu niet meer dienen. Dan loop je vast. Zo liep ik ook vast in mijn leven en werk. Ik ben op gaan onderzoeken wat mij deed vastlopen. Door middel van familieopstellingen en systemisch werk kon ik belemmerende gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen die ik had overgenomen vanuit mijn familie van herkomst, aan het licht brengen, doorvoelen en transformeren. Pas als je hierop zicht hebt kun je je potentieel vollediger gaan benutten. Het resultaat is meer verbinding met jezelf en met de wereld om je heen. Dus ik stap graag mijn bed uit om mensen & teams in kracht te helpen waarbij ik mijzelf ook voortdurend blijf ontwikkelen.

MEER WETEN? +31 (0)6 19 113 667 of selma@selmacoacht.nl
Meer informatie: https://www.linkedin.com/in/selmavanderheiden/