Selma van der Heiden 

De basis van mijn coaching en trainingen maakt dat je weer lichter en krachtiger voorwaarts kunt gaan. Zo breng ik vastgelopen managers en medewerkers weer in beweging naar het optimaal benutten van de eigen talenten en kwaliteiten. Zo is er meer-waarde voor jezelf, elkaar, de organisatie en de klant.WAAR IK GRAAG MIJN BED VOOR UITKOM?

Soms kom je op een punt in je bestaan dat de overtuigingen en patronen waarop je het oude hebt gebouwd, je in het nu niet meer dienen. Dan loop je vast. Zo liep ik ook vast in mijn leven en werk. Ik ben op gaan onderzoeken wat mij deed vastlopen. Door middel van familieopstellingen en systemisch werk kon ik belemmerende gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen die ik had overgenomen vanuit mijn familie van herkomst, aan het licht brengen, doorvoelen en transformeren. Pas als je hierop zicht hebt kun je je potentieel vollediger gaan benutten. Het resultaat is meer verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Dus ik stap graag mijn bed uit om mensen & teams in kracht te helpen waarbij ik mijzelf ook voortdurend blijf ontwikkelen.

VANUIT WELKE VISIE WERK IK

Als je altijd iemand moet zijn die je niet werkelijk bent, loop je het risico op vastlopen of zelfs een burn-out. Door hard werken loop je niet leeg. Wel van werken zonder bezieling. Vaak werken we als vlucht omdat we onze innerlijke wereld niet echt durven aan te gaan. Vaak werken en leven we ook nog eens vanuit oude overlevingsstrategieën en belemmerende overtuigingen. Er is voor mij geen andere weg meer dan die van het leven van mijn waarheid waarbij wat ik denk, voel en zeg op dezelfde lijn liggen. Ik ervaar nu dat werken vanuit mijn kracht mij veel minder hard en met meer betekenis laat werken!

HOE IK WERK

Mijn stijl is direct met humor, resultaatgericht, enthousiast en compassievol. Op die manier heb ik al veel kandidaten gecoacht. Naast dat ik gecertificeerd familieopsteller en systemisch werker ben, ben ik ook gecertificeerd  Management Drives & Spiral Dynamics Coach en heb ik een opleiding bezield coachen bij Hoogendijk genoten. Als HR Business Partner snap ik ook hoe organisaties als systemen werken en breng ik mijn cliënten soms ook dat organisatie en werkgevers perspectief.

WIL JIJ DIT OOK?

  • Jezelf en de mensen om je heen beter leren begrijpen.
  • Meer vrede en liefde in jezelf en in de wereld om je heen.
  • Je eigen talenten & kwaliteiten leren kennen en je potentieel gaan benutten.
  • Inzicht krijgen in je belemmerende gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen.
  • Loskomen van oude patronen, onbewuste sabotagepatronen, en belemmeringen.
  • Uit je hoofd en in je lijf komen en wat je denkt, voelt en zegt op dezelfde lijn brengen.
  • Krachtige keuzes voor jezelf maken.
  • Beweging, nieuwsgierigheid, mildheid, een heldere koers en energie onderweg.

MEER WETEN? +31 (0)6 19 113 667 of selma@selmacoacht.nl

KLANT RECENSIE

Selma heeft me in het voorjaar 2022 gecoacht i.v.m. een loopbaan-vraagstuk. Alhoewel zij geen uitgesproken carrièrrecoach is, was het traject voor mij een echte eye-opener! De aanpak van Selma is heel open zodat alles wat er tijdens het proces onverwacht naar boven komt drijven er gewoon mag zijn: Dan is dat het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben – prima! Selma geeft je dus alle ruimte om zelf te ontdekken hoe het zit en heeft altijd de passende methode daarvoor in petto, van “walk of fame” tot moodboard. Dat maakt werken met Selma creatief en ludiek. Ze nodigt je op een hele warme manier uit voor een ontdekkingsreis naar jezelf. Mijn doel, weer helderheid over mijn échte sterktes te krijgen en vol zelfvertrouwen de volgende (carrière-)stappen te zetten heb ik meer dan bereikt. Ik kan iedereen van harte aanraden om met Selma samen te werken als je weer in je kracht wilt komen! 

~ Sabine Armbruster